Blog

2018.12.17 10:36
e-sztarbolt.hu
e-sztarbolt.hu

Bizonyára neked is feltűnt már, hogy a bevásárlóközpontokban és a filmekben milyen szép alkotásokkal találkozni. Bár, a fenyőfa díszítése nem egy atomfizika, néhány apró trükkel mégis sokkal ízlésesebbé tudjuk azt tenni.

 

Fölösleges kéthavonta emlékeztetni rá :)

Kevesebb, mint két hét múlva itt a Karácsony, amikor is felpezsdül a családi élet, az étkezőasztalt pedig körbe ülik a rég nem látott rokonok, barátok. Megindul a beszélgetés, mindenki megosztja mi történt vele, vagy egy ismerősével és bizony pár pohár ünnepi ital elfogyasztása után felszínre kerülnek az igencsak kínos sztorik is.

2018.11.13 08:23
e-sztarbolt.hu
e-sztarbolt.hu

Közeledik a karácsony, és ilyenkor lesz aktuális a műfenyő vs. igazi fenyő kérdés vitája. Az erdőket romboljuk, ha igazi fát veszünk, de ha műfenyőt vásárolunk, akkor az biztos, hogy elég szép lesz? Ezt kérdést mindenkinek magának kell megválaszolnia. Az utóbbi időben a gyártók felismerték, hogy a műfenyők, csak akkor lesznek alternatívái az élőknek, ha azok a lehető legjobban hasonlítanak rájuk.

2018.11.02 14:22
e-sztarbolt.hu
e-sztarbolt.hu

Aki manapság szerszámok, gépek vásárlása adja a fejét komoly kínálattal találja szemben magát. Ez legalább akkora probléma, mint ha nincs miből választani. A jól ismert cégek mellett rengeteg kevésbé ismert márkát és sok jól csengő nevet is találunk, melyek fényében egyre nehezebb a jó döntést meghozni, ez pedig a barkács kategóriában hatványozotatn igaz.
Az alábbiakban a Hecht márkát mutatjuk be önöknek, melly név manapság egyre sűrűbben bukkan fel az áruházak polcain.

Webáruház készítés
argep.hu olcsobbat.hu